Căutare Live

Traficul aerian, afectat de ceata. Mai multe curse au intarzieri de pana la cinci ore

Ceata a dat peste cap traficul aerian de pe aeroporturile din tara. Cinci curse care fi trebuit sa aterizeze in aceasta dimineata pe aeroportul Otopeni au intarzieri de pana la cinci ore. Nicio cursa nu a fost insa anulata.

O alta cursa Tarom Baia Mare - Otopeni, avend 29 de pasageri la bord, a fost deviata pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de reprezentantii Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, cursa Tarom pe relatia Baia Mare - Otopeni, cu 29 de persoane la bord, nu a reusit sa aterizeze la Aeroportul din Otopeni din cauza cetii.

"Zborul a fost deviat la Aeroportul «Transilvania» din Targu Mures. Avionul de la Baia Mare a aterizat la ora 8.15, iar pasagerii si echipajul vor astepta pe Aeroportul din Targu Mures pana la imbunatatirea conditiilor meteorologice de pe Aeroportul Otopeni, pentru a ajunge in conditii de siguranta la destinatie", se arata in comunicat.

Dinel Staicu scapa de 7 ani de inchisoare. Sentinta in dosarul BIR a fost anulata... Grav accident de circulatie pe DN1: trei raniti grav...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri