Căutare Live

Trecem la ora de iarnă și vom dormi mai mult cu o oră. Când se va întâmpla asta

În luna octombrie trecem la ora de iarnă.

În ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie vom da ceasurile înapoi cu o oră. Așadar, vom dormi mai mult cu o oră pentru că ora 4:00 a dimineţii de 30 octombrie 2016 devine ora 3:00.

În țara noastră, acest sistem a fost instaurat în 1932. Pe atunci, ora se schimba în prima duminică a lunii aprilie respectiv în prima duminică a lunii octombrie. Această practică a rămas valabilă până în 1943, când legea trecerii la oră de vară nu a fost în vigoare. De abia după 36 de ani, în 1979, s-a revenit la acest procedeu.

Schimbarea orei, fie ea de vară sau de iarnă, are, de cele mai multe ori, repercusiuni asupra psihicului și sănătății populației care are nevoie de o anumită perioadă de acomodare.

La un pas de moarte pentru că a vrut să aprindă o lumânare de Sfânta Parascheva... Românii care vor să se întoarcă în țară au mai multe motive să o facă. Statul le oferă 40.000 de euro...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri