Antena Căutare

Trupul deputatului Victor Surdu, depus la Parlament

Trupul neinsufletit al deputatului Victor Surdu va fi depus vineri la Palatul Parlamentului, la sala "Constantin Brancusi". Sotul cantaretei Angela Similea a incetat din viata joi. Deputatul PSD avea 63 de ani si suferea de cancer la pancreas.

Deputatul PSD Victor Surdu va fi inmormantat, sambata, in localitatea ilfoveana Ciorogarla, langa Bucuresti, potrivit propriei dorinte. Fratele deputatului, Gabriel Surdu, a fost cel care a anuntat ca trupul acestuia va fi depus la Parlament.

"Am fost alaturi tot timpul unul de altul, intr-o viata plina de suisuri si coborasuri. E o grea pierdere pentru familia noastra. Victor a obtinut performante deosebite si a muncit foarte mult. Poate si de asta s-a intamplat ce s-a intamplat, ca n-a avut grija de el. S-a dus de tanar, la doar 63 de ani", a declarat Gabriel Surdu.

Victor Surdu a ocupat in perioada 1989-1990 functia de ministru al Agriculturii, avand specializarea de inginer horticultor. Dupa obtinerea mandatului de deputat in Parlamentul Romaniei, a devenit vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor.

Depuatul s-a confruntat, in ultimele luni de viata, cu grave probleme de sanatate. In luna februarie, Victor Surdu, sotul Angelei Similea a mai fost internat la Spitalul Sfantul Pantelimon, la sectia de Chirurgie, dupa un lung tratament si mai mult operatii la pancreas.

Sursa: Antena3


Vremea se raceste in weekend. Vezi prognoza!... Trei copii si un adult, morti in urma unui incendiu in Ferentari. Pompierii intervin cu cinci autospeciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x