Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Accident teribil în Bistrița-Năsăud! O femeie a MURIT, iar alte patru persoane, între care și un bebeluș, au fost rănite

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era pasageră într-o mașină condusă de o tânără de 26 ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier teribil, ce  s-a produs pe un drum comunal din localitatea Dumbrava. În autovehicul se afla și un bebeluș de doar zece luni. 

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era pasageră într-o mașină condusă de o tânără de 26 ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier teribil, ce s-a produs pe un drum comunal din localitatea Dumbrava. În autovehicul se afla și un bebeluș de doar zece luni.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în maşină se aflau patru femei, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 ani, şi un copil de 10 luni.

Singura persoană care a avut nevoie de descarcerare şi a fost preluată inconştientă, în stop cardio-respirator, a fost femeia de 42 ani, pasageră în dreapta.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat că femeia aflată în stare gravă a murit la unitatea de primire urgenţe, conform Agerpres.

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, spune că, din primele date, conducătoarea auto în vârstă de 26 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului a lovit un parapet şi apoi un cap de podeţ.

Sursa foto: bistrițeanul.ro

Scene HORROR în Mureș! Autobuzul în care mergeau A LUAT FOC! Au ajuns arși la spital... Vești importante pentru toți părinții! Ce trebuie să știți dacă vreți să călătoriți alături de copii în străinătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x