Antena Căutare

Un an fără actorul Şerban Ionescu

Iubit cândva de o ţară întreagă, actorul e plâns acum doar de o mână de oameni. Magda Catone şi Carol, fiul ei, s-au rugat astăzi pentru sufletul lui, alături de câţiva prieteni.

Iubit cândva de o ţară întreagă, actorul e plâns acum doar de o mână de oameni. Magda Catone şi Carol, fiul ei, s-au rugat astăzi pentru sufletul lui, alături de câţiva prieteni.

De la parastas a lipsit mama lui Şerban Ionescu. Nu ar fi fost lasata sa vină. Magda Catone, cea care i-a fost parteneră de viaţă 30 de ani, s-a rugat pentru el şi a dat de pomană la biserică.

În haine de doliu, îngândurată şi tristă, actriţa a stat până la finalul slujbei. A plecat tăcută, spre cimitir, însoţită de câţiva apropiaţi. Preoţii au oficiat o slujbă şi la cimitirul Bellu. Magda Catone a împărţit colaci şi colivă de pomană.

Actorul a lăsat în urmă regrete, suferinţă, lacrimi, dar şi probleme. Aflat în plin proces de divorţ cu Magda Catone, Şerban Ionescu a murit în braţele unei alte femei, Irina Lehan.

A vrut să fie sigur că averea lui rămâne pe mâinile cui trebuie, aşa că a scris un testament, pe care însă Magda şi Carol nu s-au grăbit să îl deschidă. Băiatul ar fi cel către care s-au îndreptat ultimele gânduri ale tatălui.

Urmăreşte ediţiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Soţul femeii care cântă fără oprire: "Nu plec până nu se face bine!"... O pagină vie a istoriei: "Gara lui Eminescu" din Botoşani, lăsată în ruină, va fi restaurată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x