Antena Căutare

Un bărbat de 32 de ani și-a împușcat doi vecini! Una dintre victime, băgată direct în sala de operație: ”I-a fost atinsă artera femurală!”

Doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 53 de ani au trecut prin momente dramatice în noaptea de duminică spre luni, când au ajuns la spital, după ce au fost împușcați de un vecin. 

Doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 53 de ani au trecut prin momente dramatice în noaptea de duminică spre luni, când au ajuns la spital, după ce au fost împușcați de un vecin.

Incidentul a avut loc în localitatea Bivolari, iar cei doi bărbați au fost transportați la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unul dintre ei intrând direct în sala de operații, întrucât glonțul i-a atins artera femurală.

Citește și: Mașină oprită de polițiști cu focuri de armă. O fetiță a fost rănită

”Una dintre persoane a intrat direct în sală, la chirurgie. Are 53 de ani, era împuşcat la nivelul membrului inferior partea superioară, a fost atinsă artera femurală şi era în şoc hemoragic când a ajuns echipajul nostru de Terapie Intensivă Mobilă. L-au intubat, l-au adus la spital şi au intrat direct cu el în sală”, a declarat Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon, conform Mediafax.

Cel de-al doilea bărbat a fost împușcat în picior, însă rana nu i-a pus viața în pericol.

Citește și: Focuri de armă și ambarcațiune scufundată, în Marea Neagră! Trei persoane au fost rănite

Cel care i-a împușcat pe cei doi a fost prins de polițiști, la scurt timp după incident. Acesta este un bărbat de 32 de ani, care imediat după ce și-a împușcat vecinii a fugit de la fața locului.

”Aseară am fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani a rănit în Bivolari cu o armă de foc doi bărbaţi de 53 şi 31 de ani. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Acum, oamenii legii urmează să stabilească condițiile în care s-a petrecut incidentul.

Evaluare Națională 2019. Topul liceelor din București și din România... Admitere Liceu 2019. Ce modificări sunt și cum se calculează media de admitere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x