Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un bărbat din Iași, infectat cu coronavirus, ar fi mers să se distreze în trei cluburi. Tânărul ar fi interacționat cu 200 de persoane

Un alt ofițer de la Poliția de Frontieră, de această dată din Iași, a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Acesta va fi cercetat penal pentru zădărnicirea bolilor, întrucât a ascuns în fața reprezentanților Direcției de Sănătate Publică cu privire la felul în care și-ar fi petrecut o noapte. 

Un bărbat din Iași, infectat cu coronavirus, ar fi mers să se distreze în trei cluburi. Tânărul ar fi interacționat cu 200 de persoane

Răzvan M., ofițer în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași, a fost diagnosticat pozitiv cu noul tip de coronavirus. Întrebat cum și-a petrecut zilele dinainte, el a ascuns faptul că a petrecut în trei cluburi, cu puțin timp înainte de a aflat diagnosticul.

Numărul de cazuri testate pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 79. Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

Potrivit unor surse, ar fi spus că a participat la o petrecere organizată la sala de fitness, pe 8 martie, însă a omis un aspect mult mai important, relevant pentru ancheta epidemiologică. Mai exact, el a ascuns faptul că a participat la alte două petreceri desfășurate în două cluburi.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, bărbatul de 38 de ani, care lucrează la Poliția de Frontieră, a participat la Varşovia la un eveniment profesional. Orașul nu este în zona galbenă sau roşie, care să impună interdicţii sau riscuri speciale pentru cei care călătoresc acolo, astfel încât, atunci când s-a întors în Iaşi, la finalul săptămânii trecute.

Primul român diagnosticat cu coronavirus și vindecat de COVID-19, declarații uluitoare! „Nu e chiar aşa de rău cum pare”

Surse din apropierea anchetei epidemiologice au declarat pentru sursa citată că cei de la DSP au identificat 200 de contacţi ai bărbatului infectat cu coronavirus.

Recomandari