Antena Căutare

Emoționant! Un bărbat din Târgu Mureș a primit o inimă nouă de la o tânără din București, victima unui grav accident

Emoționant! Inima unei tinere de 20 de ani bate în pieptul unui bărbat din Târgu Mureș. Femeia a fost victima unui grav accident rutier, iar familia și-a dorit ca inima tinerei să ofere șansa unei alte persoane să trăiască

Gest umanitar impresionant! Inima unei tinere de 20 de ani bate de ieri în pieptul unui bărbat din Târgu Mureș. Femeia a fost victima unui grav accident rutier, iar familia și-a dorit ca inima tinerei să ofere șansa unui tată de a rămâne în viață ca să-și poată crește cei doi copii

Intervenția a fost efectuată de o echipă de medici de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureș și a reprezentat primul transplant de cord de anul acesta.

Tânăra donatoare a fost victima a unui grav accident rutier produs în Bucureşti

O echipă de medici de la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Târgu Mureş s-a deplasat astăzi la Bucureşti pentru prelevarea cordului. Donatorul, o tânără de 20 ani internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a suferit un traumatism deosebit de grav prin accident rutier.

Articolul continuă după reclamă

În jurul orei 16:00, inima fetei a sosit de la Bucureşti la Târgul Mureş, cu ajutorul unui elicopter al MAI, iar operaţia a fost efectuată cu succes!

Familia bărbatului a mulţumit familiei tinerei donatoare pentru gestul făcut, arătând că i-a dat o nouă şansă la viaţă fiului lor, care are de crescut doi copii mici.

Receptorul este un bărbat 39 ani din județul Mureş, care suferea de cardiomiopatie dilatativă.

Sursă:observator.tv

Legalizarea canabisului în România, la un pas distanță! Ce au anunțat autoritățile... Adolescentă de 16 ani, dusă la spital după ce a fost sechestrată și lovită de tatăl și de fratele ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x