Căutare Live

A rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce o pisica ar fi organizat o petrecere în podul casei!

Un bărbat dintr-o localitate bistrițeană a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce pisica lui aflată în perioada de împerechere ar fi organizat o petrecere în podul casei. Omul este convins că pisica și motanii au dislocat țeava de evacuare a fumului.

Vecinii au fost cei care au dat alarma în momentul în care au văzut că din acoperiş iese fum gros. Întors acasă, proprietarul şi-a găsit casa distrusă.

Vinovată crede că este pisica lui care este în perioada de împerchere. Aceasta şi-ar fi invitat "prietenii" în podul casei. Petrecerea ar fi fost atât de încinsă, încât ţeava de fum ar fi fost mutată de la locul ei. Bărbatul nu era acasă atunci când s-a întâmplat, dar spune că altcineva nu ar fi avut cum să producă nenorocirea.

"Am văzut ca iese un fum negru. În momentul ăla l-am sunat pe vecinul și după am sunat la 112", potrivit unui vecin.

" Păi mă gândesc (...) să se împerecheze, altfel nu pot să-mi dau seama, că am dat eu azi-noapte după ei, asta ceva îi mâță", a declarat Stefan Ion, proprietarul casei.

De aici până la tragedie a fost nevoie doar ca omul să plece de acasă și să lase focul aprins în sobă. Scâteile ar fi ieșit pe țeavă și ar fi aprins acoperișul.

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus.

Constanţa: Soţ şi soţie, reţinuţi după ce au furat documente dintr-o secţie de poliţie, din dosarul penal în care bărbat... Ministrul Sănătății: procedura de anestezie a fost ilegală în cazul copilului intrat în comă...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri