Căutare Live

Alertă maximă în Ploiești! Un magazin de bijuterii din centrul orașului a fost jefuit! Un bărbat cu cagulă a furat un kilogram de aur

Un magazin de bijuterii din centrul municipiului Ploiești a fost jefuit, joi, la prânz. Hoțul a reușit să fure aproximativ un kilogram de bijuterii.

Un magazin de bijuterii din centrul municipiului Ploiești a fost jefuit, joi, la prânz. Hoțul a reușit să fure aproximativ un kilogram de bijuterii.

Atacul a avut loc la un magazin situat în stația Coreco din centrul Ploieștiului.

Oamenii legii au instituit filtre pentru a-l prinde pe hoţ.

Suspectul ar fi intrat în magazin, cu fața acoperită și ar fi ameninat-o pe vânzătoare. Potrivit unor surse judiciare, el a reușit să fure aproximativ un kilogram de bijuterii.

Deocamdată nu este clar dacă bărbatul a folosit o armă de foc sau doar un cuțit, potrivit observator.tv.

Poliția Prahova a institutit filtre pe principalele drumuri din județ, iar anchetatorii fac în prezent cercetarea la fața locului.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Eclipsa totală de lună 2019. Când se va produce și vizibilitatea ei în România...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri