Antena Căutare

Un manelist celebru a filmat scene macabre în cimitir! Imaginile îți vor da fiori! (VIDEO)

Scene macabre filmate într-un cimitir din București! Un manelist celebru a devenit protagonistul unor imagini ce îți vor da fiori.

Scene macabre filmate într-un cimitir din București! Un manelist celebru a devenit protagonistul unor imagini ce îți vor da fiori.

Manelele au trecut la un alt nivel. Dacă până acum, cântările aveau loc la nunţi sau botezuri, ei bine, un manelist s-a gândit să îi "bucure" şi pe cei care nu mai sunt printre noi.

Sorin Necunoscutul a cântat o noapte întreagă în cimitir, potrivit Antena Stars.

Este de departe cel mai sinistru clip de manele care a fost lansat până acum! Acordeonistul, Sorin Necunoscutu', s-a gândit că în acest fel va fi remarcat de toţi utilizatorii internetului şi va prinde mai multe cântări.

Descoperire macabră într-un cimitir! Au dezgropat un mort după 15 ani şi au rămas fără cuvinte: Era intact

Cântărețul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Şi s-a muncit destul de mult la videoclip. De fapt, o noapte întreagă. Aproape toată acţiunea se petrece într-un cimitir din Capitală, dar şi într-un sicriu, probabil procurat de la o firmă de pompe funebre.

Urmărește clipul video de mai sus pentru a vedea ce s-a întâmplat.

ANM: Vremea se schimbă radical! După zilele caniculare, urmează ploi și furtuni!... Alertă de poliomielita în Europa! Boala care paralizează copiii a fost depistată la doi pași de noi, în Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x