Antena Căutare

Nu scăpăm de vremea rea! Cod galben de furtuni și ploi torențiale, în următoarele ore, în 12 județe: ”Vor fi fenomene intense!”

Meteorologii au anunțat un cod galben de vijelii și de ploi torențiale, ce este valabil pentru 12 județe, și anume Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Teleorman, Giurgiu și  local în Harghita..

Meteorologii au anunțat un cod galben de vijelii și de ploi torențiale, ce este valabil pentru 12 județe, și anume Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Teleorman, Giurgiu și local în Harghita..

Citește și: Ciclon în România! Fenomene meteo periculoase în weekend. Anunț meteorologi

Astfel, în perioada următoare se vor semnala perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Citește și: După tornadă, România va fi lovită de un ciclon. ANM anunță ploi și furtuni violente în aproape toată țara

”În continuare, azi și mâine ne vom afla în influența unor sisteme frontale care vor determina instabilitatea atmosferică în toată țara. Azi și mâine, fenomenele specifice instabilității atmosferice vor fi mai intense și mai frecvente în Maramureș, Transilania, estul Olteniei și vestul Munteniei. Codul galben va intra în vigoare de la ora 14:00 până la ora 22:00. Aici vor fi averse torențiale, intensificări ale vântului care se pot transforma în vijelie, dar și izolat grindină”, a declarat meteorologul Alina Șerban, la Antena 3.

Călătoriile cu autobuzul nu mai pot fi plătite prin SMS. Bucureștenii sunt indemnați să cumpere din nou carduri de la ch... Administratorul clinicii din Bucureşti unde au fost găsite documente parafate fără a exista un consult medical, reţinut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x