VIDEO! Le-a arătat filmulețe cu... Adam și Eva! Un profesor a făcut educație sexuală cu fetițele în timpul orei de religie

 

 Un profesor din Vâlcea este acuzat că a făcut educaţie sexuală la ora de religie. Nu oricum. Le-ar fi arătat fetiţelor de clasa a treia fotografii şi filmuleţe obscene, de pe telefonul lui mobil. Vasile Chişavu nu este preot, dar le predă religia elevilor cu binecuvântarea bisericii.

A fost considerat un profesor model până acum doi ani când o elevă s-a plâns că dascălul o pipăie în timpul orelor. Profesorul a fost sancţionat disciplinar atunci, dar a rămas la catedră. Acum , neagă totul.

Când una dintre copile a refuzat să privească imaginile, dascălul a chemat-o din nou la catedră şi i-a spus că trebuie să ştie şi astfel de lucruri.

Fetele le-au arătat părinţilor chiar site-ul pentru adulţi pe care profesorul îl accesa în timpul orelor de religie. Revoltate, familiile s-au plâns directorului şcolii şi primarului din sat.

Vasile Chişavu a plecat, însă, de la ore când a aflat că inspectorii şcolari vor să stea de vorbă cu el. Părinţii s-au plâns că dascălul are un comportament nepotrivit. Că îşi mângăie elevele şi le face masaj în timpul orelor.

Vasile Chişavu are 46 de ani. Este divorţat şi tată a trei copii. De 17 ani predă religia la şcoala din satul Vaideeni, Vâlcea. Nu este preot, dar are binecuvântarea bisericii.

Dacă biserica îi retrage profesorului de religie binecuvântarea, şcoala poate decide desfacerea contractului de muncă. În urmă cu doi ani, o elevă de clasa a şasea s-a plâns că acelaşi profesor de religie o pipăie, în timpul orelor. Dascălul a fost sancţionat disciplinar atunci, dar a rămas la catedră.

Părinţii sunt revoltaţi şi cer ca profesorul să nu mai intre la ore. Lui Vasile Chişavu i-a fost interzis să mai predea religia la clasa a treia, de unde au venit şi reclamaţiile. Şi-a ţinut, însă, orele la celelalte clase. Dacă acuzaţiile care îi sunt aduse se vor dovedi adevărate, profesorul poate fi exclus din învăţământ. Şcoala din sat a sesizat poliţia.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe