Antena Căutare

Un şofer de 29 de ani a fost înjunghiat într-o intersecţie aglomerată din Capitală, de către un alt conducător auto

Un şofer de 29 de ani a fost înjunghiat într-o intersecţie aglomerată, de către un alt conducător auto. Incidentul s-a petrecut ieri, în cartierul Crângaşi din Capitală. Cei doi s-au luat la ceartă pentru că niciunul nu a vrut să dea prioritate pe o străduţă îngustă.

Un şofer de 29 de ani a fost înjunghiat într-o intersecţie aglomerată, de către un alt conducător auto. Incidentul s-a petrecut ieri, în cartierul Crângaşi din Capitală. Cei doi s-au luat la ceartă pentru că niciunul nu a vrut să dea prioritate pe o străduţă îngustă, aflată în faţa unui centru comercial.

Nu mult le-a luat să coboare din maşini, iar unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a atacat pe celălalt. Apoi l-a abandonat în mijlocul străzii. Tânărul rănit a fost dus la spital şi a scăpat cu viaţă. Poliţiştii cred că suspectul este un bărbat de 52 de ani care locuieşte în zonă.

Oamenii legii i-au identificat maşina şi au adus-o la secţie. Pe agresor însă nu l-au găsit deocamdată.

Scene de război şi violenţe în centrul Capitalei! Zeci de indivizi s-au bătut cu bâte şi topoare, iar un bărbat de 30 de... Un mort şi patru răniţi în urma unui accident care a avut loc în zona localităţii Belciugatele, din judeţul Călăraşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x