Antena Căutare

Un tânăr din Cluj a murit după ce a căzut liber de la 3.000 de metri!

Un parașutist sportiv a murit, sâmbătă, după ce a sărit din avion în timpul unui exercițiu și nu i s-a deschis parașuta.

Un parașutist sportiv a murit, sâmbătă, după ce a sărit din avion în timpul unui exercițiu și nu i s-a deschis parașuta.

Surse judiciare au declarat că acesta ar fi sărit dintr-un avion de la peste 3.000 de metri altitudine.

"Am fost sesizați că un parașutist ar fi căzut, undeva pe raza localității Luncani, și a murit la impact. Tânărul are 27 de ani și e din Cluj-Napoca. E un parașutist amator. În urma cercetărilor, vom stabili cum s-a produs accidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

La rândul său, șeful Ambulanței Cluj, Horia Simu, a declarat că moartea parașutistului a survenit instantaneu la impactul cu solul, după ce, se pare, acestuia nu i s-a deschis parașuta, arată Agerpres.

Veste îngrijorătoare pentru bucureșteni! Circulația metroului ar putea fi oprită!... Seism de de 5,3 grade pe scara Richter, în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x