Antena Căutare

Un vames cercetat in dosarul spagilor s-a sinucis

Un vames de la Moravita s-a spanzurat aseara in locuinta lui din Timisoara. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit de sotia acestuia.



Procurorii l-au lasat sa plece acasa, dar il cercetau pentru pentru luare de mita si aderarea la grup infractional. Omul nu avea voie sa plece din tara. A plecat in schimb din aceasta lume.

Ieri vamesul nu a fost la serviciu. Era ziua lui lui libera. A ramas singur acasa. Fiul sau era plecat la facultate, iar sotia la serviciu. Femeia l-a gasit fara suflare atunci cand s-a intors acasa.

Ingrozita, a sunat la 112. Spera sa-l mai poata salva. Degeaba insa, medici nu au putut decat sa constate decesul. Nu le-a explicat celor dragi de ce i-a parasit, dar se pare ca barbatul si-a pus capat zilelor pentru ca a ajuns in vizorul oamenilor legii.

In februarie, in urma descinderilor de la Moravita, vamesul a fost ridicat impreuna cu alti 18 colegi si dus la audieri in capitala. A fost eliberat cateva ore mai tarziu, iar procurorii au decis sa-l cerceteze in stare de libertate. Barbatul nu a lasat sa se vada ca este afectat de ancheta.

Trupul barbatului a fost ridicat si dus la Institutul de medicina legala din Timisoara pentru efectuarea necropsiei.

Arad: Copil amnezic, dupa ce a primit un picior in fata... Descinderi in Maramures si Timis. Zeci de persoane arestate pentru furt si falsificare de pasapoarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x