Antena Căutare

Unde va fi înmormântat fostul soț al Corinei Chiriac: „Mai avem o zi să ne luăm rămas bun de la tine..”

Virgil Anastasiu a murit luni 22 iulie, la Gura Rîului, lângă Sibiu, acolo se retrăsese de câțiva ani. Fostul soț al Corinei Chiriac a încetat din viață la vârsta de 58 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Soția acestuia a anunțat când va fi înmormântat bărbatul. Acesta va fi înmormântat joi, 25 iulie, la Sibiu.

Virgil Anastasiu a murit luni 22 iulie, la Gura Rîului, lângă Sibiu, acolo se retrăsese de câțiva ani. Fostul soț al Corinei Chiriac a încetat din viață la vârsta de 58 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Soția acestuia a anunțat când va fi înmormântat bărbatul. Acesta va fi înmormântat joi, 25 iulie, la Sibiu.

„Timpul zboară și vine clipa despărțirii care arde că jarul. Mai avem o zi să ne luăm rămas bun de la tine, iar mâine, la ora 13.00, să te conducem pe ultimul drum! Prea curând! Dar cine suntem noi să judecăm?”, a fost mesajul transmis de Elena Oprea, actuala soție, pe contul de socializare.

Citește și: Fostul soţ al Corinei Chiriac a încetat din viaţă! Declarațiile artistei despre divorț! ,,Am divorțat din frica de a nu intra la un fals stăpân, de a nu fi manipulată în cele mai nevinovate intenții de a trăi civilizat."

Virgil Anastasiu și Corina Chiriac au fost căsătoriți timp de cinci ani, în anii 90. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, la un restaurant românesc şi s-au căsătorit la Las Vegas.

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”, declarat Virgil Anastasiu într-o emisiune de televiziune.

Sursă: Libertatea

Trei focare noi de pestă porcină africană au apărut în județul Argeș... Preotul Vasile Răducă a demisionat din funcţia de prodecan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x