Antena Căutare

UPDATE! Noaptes, despre confiscarea a 2,8 milioane euro din averea sa: E o suma enorma. Acuzatiile sunt nefondate

Agentia Nationala de Integritate a solicitat confiscarea a aproape 2 milioane 800 de mii de euro din averea fostului director CFR Alexandru Noaptes. Despre Alexandru Noaptes presa a scris in nenumarate randuri ca a fost unul dintre cei mai bogati functionari publici din Romania. Fostul director CFR a dezmintit printr-o declaratie toate acuzatiile care i se aduc.

UPDATE! Noaptes, despre confiscarea a 2,8 milioane euro din averea sa: E o suma enorma. Acuzatiile sunt nefondate


„Suma este enorma. Acuzatiile sunt nefondate pentru ca nu s-a tinut cont de documentele pe care le-am depus la sediul agentiei. (...) A existat o lipsa de comunicare. (...) Documentele le-am depus pe ultimele suta de metri si astfel s-a ajuns la aceasta suma enorma", a declarat Noaptes pentru Antena 3.

„Inainte sa fiu angajat la CFR , am venit din domeniul privat unde am desfasurat activitati economice proftabile", a explicat fostul director CFR.

Alexandru Noaptes a mai declarat ca fiica lui nu este proprietara niciunui apartament in Paris , ba mai mult, pe perioada studiilor, tanara a stat cu chirie in capitala Frantei. Irina Noaptes are doar o masina si o casa in zona Pipera.






Diferenta este de aproximativ 2,8 milioane de euro. Comunicatul Agentiei Nationale de Integritate arata ca veniturile obtinute de Alexandru Noaptes, impreuna cu sotia sa, intre 2005 si 2007 au fost de aproximativ 230 de mii de euro.



Averea detinuta de fostul director general al CFR, impreuna cu sotia sa este, conform datelor inscrise in evidentele fiscale, de cca 3 milioane de euro. Nu de putine ori averea lui Alexandru Noaptes a fost subiect de discutii aprinse in presa.

In perioada in care a detinut functia de director general al CFR, Noaptes era considerat cel mai bogat functionar public din Romania.

Citeste si Antena3

Foto: Jurnalul.ro

Dosarul FNI, redeschis: Parchetul ICCJ infirma solutiile in dosarele lui Sorin Ovidiu Vintu... Sotia sefului Politiei de Frontiera Caras-Severin, Neta Saptebani, femeia care vroia o functie in vami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x