Antena Căutare

Urșii înfometați, pericol pe străzi. Care sunt zonele pe care oamenii trebuie să le evite

La începutul primăverii, urşii ieşiţi din hibernare devin un real pericol în mai multe zone din ţară! La Covasna, în Sfântu Gheorghe, un animal sălbatic a fost zărit în preajma ştrandului. În Băile Tuşnad, un pui de urs a fost găsit într-un container, în apropierea gării.

La începutul primăverii, urşii ieşiţi din hibernare devin un real pericol în mai multe zone din ţară! La Covasna, în Sfântu Gheorghe, un animal sălbatic a fost zărit în preajma ştrandului. În Băile Tuşnad, un pui de urs a fost găsit într-un container, în apropierea gării. Şi la Buşteni, animalele înfometate ies în căutarea hranei.

Jandarmii harghiteni au eliberat un pui de urs ce a rămas blocat în interiorul unui container, în apropierea gării din Băile Tușnad.

La ora 04:30, un bărbat a sunat prin intermediul SNUAU 112 pentru a anunța că în apropierea gării din stațiunea Băile Tușnad, într-unul din containerele de gunoi, este rămas captiv un pui de urs.

O grupă din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil s-a deplasat la fața locului, a asigurat zona și a constatat că într-adevăr se aude din container un urs, dar pe container era prezentă și ursoaica.

Jandarmii au îndepărtat ursoaica, aceasta a încercat să revină, fiind alungată din nou, ulterior jandarmii reușind să elibereze puiul de urs. Acțiunea a durat aproximativ 1 oră.

Jandarmii atrag atenția ca, în astfel de situații, martorii trebuie să sune la 112 și să evite acțiunea pe cont propriu.

Citește mai mult pe Observator.tv!

O copilă de 14 ani se zbate între viață și moarte după ce a urmat o dietă. Fata este ținută în viață doar cu ajutorul tr... Legalizarea canabisului în România, la un pas distanță! Ce au anunțat autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x