Antena Căutare

„Nimeni nu a luat HIV după ce a mâncat paste!'' Va fi deshis restaurantul in care toți angajații sunt infectați cu HIV

În Canada, va fi deschis pe o perioadă determinată un restaurant ai căror angajați sunt infectați cu HIV. Inițiativa vine după ce un sondaj a arătat că doar jumătate dintre canadieni ar mânca preparate gătite de persoane infectate cu HIV.

În Canada, va fi deschis pe o perioadă determinată un restaurant ai căror angajați sunt infectați cu HIV. Inițiativa vine după ce un sondaj a arătat că doar jumătate dintre canadieni ar mânca preparate gătite de persoane infectate cu HIV.

O organizație non-profit va deschide un restaurant temporar în care angajații sunt infectați cu HIV. Ei speră că vor fi spulberate prejudecățile despre modul de transmitere al acestui virus, informează Reuters, citat de Agerpres.

Situat în Toronto, restaurantul denumit June's, servește clienților feluri de mâncare preparate de bucătari cu HIV pentru a elimina teama că prepararea mâncării poate contribui la transmiterea virusului.

Îmbrăcați cu șorțuri inscripționate cu mesaje precum ''Sărută bucătarul cu HIV'' și ''Nimeni nu a luat HIV după ce a mâncat paste'', cei 14 bucătari care lucrează la June's vor găti pentru clienții care plătesc în avans pentru a-și rezerva o masă.

HIV se transmite atunci când fluide infestate pătrund în organism, dar nu atunci când servim mâncarea, potrivit specialiștilor din domeniul sănătății.

Foto: caseyhouse.com

La plimbare sau acasă? Cum va fi vremea în weekend și la ce ar trebui să ne așteptăm!... Un nou CUTREMUR a avut loc în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x