Căutare Live

Valentina, fetița de șase ani din Maramureș, în continuare de negăsit! Ipotezele anchetatorilor sunt sumbre

Căutările în cazul Valentinei Rusnac, fetița de șase ani din comuna Repedea, Maramureș, au fost reluate sâmbătă dimineață, însă, fără rezultat. 

Căutările în cazul Valentinei Rusnac, fetița de șase ani din comuna Repedea, Maramureș, au fost reluate sâmbătă dimineață, însă, fără rezultat.

Micuța este de negăsit la mai bine de 24 de ore de la dispariție, iar părinții și cei apropiați sunt din ce în ce mai îngrijorați.

Dacă ieri aproape 150 de persoane au participat la operațiunea de căutare, acum acțiunea este și maintensă, întrucât s-au alăturat polițiști, pompieri și voluntari și din localitățile învecinate.

Potrivit presei locale, în acest caz, oamenii legii au în vedere două ipoteze, fie Valentina s-ar fi dus către pârâul Tomnatec, așa cum a indicat sora sa, cu care se juca în curte. În acest scenariu, gândurile tuturor merg către ce este mai rău. Apele pârâului erau umflate, iar dacă fetița a fost luată de puhoaie, există varianta înecului. Iar în acest caz, căutările, pe lângă că s-ar termina cu un rezultat tragic, ar fi îngreunate de debitul cursului de apă.

A doua variantă este că ar fi urcat pe vale, așa cum a luat urma câinele polițist la început. Însă, patrupedul a renunțat la acea urmă, poate și din cauza ploilor care s-au înregistrat de curând.

Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat care și-a abandonat câinele într-un parc din București: ”Nu mai aveam bani!”... Vremea capricioasă face ravagii în țară! Românii care cultivă roșii riscă să piardă subvenția de 3000 de euro...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri