Antena Căutare

Vasile Viorel, chestorul sef al Politiei Capitalei: "Cei care au raspandit zvonurile despre hotii de copii vor fi pedepsiti!"

Chestorul sef al Politiei Capitalei, Vasile Viorel, a declarat ca toate zvonurile cu privire la existenta unor hoti de copii in tara sunt false si ca toti cei care au lansat aceste informatii in presa vor fi pedepsiti, in urma unor investigatii.

"Specialistii de la Criminalitatea Informatica din cadrul Politiei Romane efectueaza verificari si au luat toate masurile necesare pentru a identifica persoanele care pe retele de internet au indus in eroare populatia si au transmis zvonuri false"


Mai mult decat atat, Viorel Vasile a adresat mass-mediei rugamintea de a nu mai promova mesaje catre populatie farap a verifica veridicitatea informatiei inaintea, tocmai pentru a nu crea stari de panica.

Pe parcursul zilelor trecute, mii de mailuri au ajuns la populatie, in care se vorbea de copii rapiti pentru organe. Panica a fost hranita si de cazul unei fetite din judetul Constanta, rapita acum cateva saptamani. Gasita dupa patru zile, a povestit ca a fost dusa intr-o casa unde erau mai multi copii. Rapitorii nu au fost nici acum prinsi.

Printre localnici, povestile de groaza au prins insa viata, devenind tot mai reale, iar oamenii tot mai speriati.



Isteria rapirilor de copii: Ambulante atacate in Bucuresti... Somcuta Mare: Un consilier i-a distrus gospodaria primarului cu masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x