Antena Căutare

Veste importantă pentru viitorii elevi! Anunţul de ultimă oră făcut de Ministerul Educaţiei

Calendarul inscrierii in invatamantul primar a fost decalat cu o saptamana, fata de proiectul supus dezbaterii publice, astfel ca prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare incepe in 16 februarie, iar inscrierea direct in clasa I in 23 februarie, potrivit unui ordin al Ministrului Educatiei.

Calendarul inscrierii in invatamantul primar a fost decalat cu o saptamana, fata de proiectul supus dezbaterii publice, astfel ca prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare incepe in 16 februarie, iar inscrierea direct in clasa I in 23 februarie, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei.

Am trimis, vineri, la Monitorul Oficial, ordinul privind inscrierea in invatamantul primar. Pregatirile pentru inscrierea in pregatitoare prima etapa incep in 16 februarie, iar pentru a doua etapa in 23 martie”, a declarat ministrul Educatiei, Mihai Sorin Campeanu.

Astfel, in 16 februarie, vor fi afisate, la fiecare unitate de invatamant, inclusiv pe site-ul acesteia, daca exista, si pe site-ul inspectoratului scolar, circumscriptiile scolare si planul de scolarizare propus, respectiv numarul de clase pregatitoare alocate.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Berbecii n-au încredere şi ezită să ia decizii importante! Horoscopul zilei de joi, 19 februarie 2015... PROGNOZA METEO pentru următoarele trei luni! Specialiştii fac anunţul pe care nimeni nu-l dorea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x