Antena Căutare

Vezi ce conditii presupune programul "Prima casa 3"!

"Prima Casa" se intoarce! A promis-o premierul Emil Boc care a precizat ca programul va fi continuat in 2011 in limita unui plafon de garantii in valoare de 200 de milioane de euro. In plus, exista si posibilitatea ca finantarea sa fie suplimentata in functie de resursele bugetare. Dar exista si cateva noutati nespuse. Afla-le aici!

Elena Cristian, redactor-sef adjunct la Financiarul, a analizat conditiile noului program. "Prima Casa este un program social, nu neaparat anti-criza. Cu toate acestea, cerintele sunt totusi destul de greu de indeplinit", este parerea specialistului.

"Trebuie sa ai un venit destul de consistent sa accesezi un astfel de credit, la valoarea maxima a garantiei de peste 1000-1200 de Euro, ceea ce nu e o suma de neglijat. Un bugetar care are salariul diminuat cu 25 % cu siguranta ca nu va putea sa-si ia o casa prin acest program"
, a explicat Elena Cristian.

"La Prima Casa 3 avem o noutate: cel care vrea sa ia un credit prin acest program, trebuie sa isi gajeze conturile curente in favoarea statului, care se asigura astfel ca in conditiile in care apare altcineva care sa puna poprire pe salariu, are prioritate in a-si incasa ratele", a precizat redactorul-sef adjunct de la Financiarul.

Anul trecut au fost acordate aproximativ 20 000 de credite, in 2009, 10 000, prin Prima Casa, insa necesarul de locuinte la nivel national este de un milion.

foto: Hepta.ro



Oprea: Rusine celor care vor voturi pe spinarea militarilor!... Magistrala 5 de metrou va costa 2,2 miliarde lei, fara TVA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x