Antena Căutare

Viața unei femei care dormea pe străzi s-a schimbat radical după ce a participat la un concurs de frumusețe. Ce viață duce acum

Participarea la un concurs de frumusețe i-a schimbat complet viața unei tinere de 21 de ani care dormea pe străzi. Acum are planuri mari de viitor. Iată care este povestea ei.

colaj foto miss Galerie
Participarea la un concurs de frumusețe i-a schimbat complet viața unei tinere de 21 de ani care dormea pe străzi. Acum are planuri mari de viitor. Iată care este povestea ei. | nstagram

O tânără în vârstă de 21 de ani își trăiește visul după ce a câștigat un concurs de frumusețe. Ea a fost dată afară din casă la 16 ani din cauza unui iubit toxic și a trăit timp de doi ani pe străzi. Cum a reușit să iasă din acest impas și să aibă din nou o viață normală.

Povestea tinerei care și-a schimbat viața radical după ce a participat la un concurs de frumusețe

Astrud Theadora Caldwell era abuzată fizic de iubitul ei, ceea ce a dus la certuri cu familia sa pentru că nu voia să renunțe la el. A trăit pe străzi timp de doi ani, încercând să găsească mereu un loc unde să înopteze alături de partenerul ei de atunci.

„Jumătate din timp nu dormeam, mergeam pe jos până la răsăritul soarelui. Am fost dat afară din casă. Aveam o relație distructivă și violentă cu un fost iubit. Era toxică”, declara ea, potrivit Mirror.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, din cauza greutăților, tânăra și iubitul ei de la vremea aceea au căzut în patima alcoolului. Însă viața ei s-a schimbat radical când a primit un apartament de la o asociație. După aceea, a reușit să se lase de alcool și a început să facă primii bani. A fost atât de determinată să-și schimbe viața încât lucra chiar și șapte zile pe săptămână, având o varietate de locuri de muncă, de la recepționer, muncitor la fabrică, lucrător la bar și asistent la coafor.

Fostă Miss, prinsă cu droguri și trimisă în arest. Câți ani riscă să petreacă în închisoare

Concursurile de frumusețe au fost mereu un „vis” pentru ea și și-a făcut curaj, a participat la Miss Kelvingrove din Scoția și chiar a câștigat. Acest câștig o determină să participe și la alte concursuri de acest tip, iar acum se pregătește pentru un alt concurs. Dacă va trece de această etapă este posibil ca ea să concureze la național pentru Miss Marea Britanie.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă tânăra care vrea să participe la concursul de frumusețe Miss Marea Britanie

Viața nu a fost ușoară cu ea și pe lângă problemele pe care le-a întâmpinat din cauza iubitului abuziv, tânăra are și probleme de sănătate.

Astrud se confruntă cu tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție, ceea ce o face să sufere de probleme de memorie. Ea a spus că această afecțiune este „foarte greșit înțeleasă” și că a avut „un impact real asupra vieții mele și că este dificil să am o rutină în viața mea”.

Scandal la un concurs de frumusețe după apariția "indecentă" a unei participante. Organizatorii Miss Vietnam, nevoiți să se scuze

Dar ea crede, de asemenea, că a ajutat-o și în alte moduri, după cum spune: „Dar, într-un fel, este o superputere. În cazul ADHD, trebuie să trăiești mult în momentul prezent, ceea ce este ideal pentru competiții”.

După ce a început să-și câștige singură banii, Astrid s-a împăcat cu părinții ei și are o relație bună cu ei acum.

Moaștele Sfântului lui Ioan Gură de Aur, furate. Ce spune religia despre gest și cât de periculos e din punct de vedere ... „Sătul de oraș”, seria de reportaje Observator, o radiografie a fenomenului masiv pe care îl reprezintă mutarea tinerilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x