Antena Căutare

VIDEO! Important traficant de droguri, prins la Constanta

Un roman cautat de autoritatile italiene sub acuzatia ca ar fi condus o retea internationala de traficanti de droguri a fost prins la Constanta. Gruparea condusa de barbatul de 56 de ani ar fi incercat sa aduca in Europa aproximativ 9 tone de cocaina din America Latina.

Barbatul ar fi condus reteaua de traficanti de droguri intre decembrie 2007 si aprilie 2008, timp in care a adus droguri din America Latina cu ajutorul mai multor vase. Doua dintre acestea au fost retinute de autoritatile spaniole si portugheze.

Barbatul a fost ridicat de la domiciliu si nu a depus rezistenta. Acesta le-a spus politistilor ca stia ca este urmarit, insa ca este nevinovat.

Curtea de Apel Constanta a acceptat arestarea sa in baza unui mandat european emis de autoritatile italiene si urmeaza sa-l predea anchetatorilor din peninsula.

FOTO: novinite.com

Noi avertizari de ploaie si grindina pentru 8 orase din vestul tarii... VIDEO! Bacau: Doi barbati s-au urcat pe acoperisul unui bloc si au amenintat ca se arunca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x