Antena Căutare

VIDEO / Incendiu ucigas la complexul Dragonul Rosu din Capitala: un mort, mai multi raniti

Un puternic incendiu a iubucnit, miercuri dimineata, la complexul Dragonul Rosu din Capitala. Focul a cuprins aproape 1.000 de metri patrati. Iar, din pacate, un pompier si-a pierdut viata in lupta cu flacarile si mai multi au fost raniti.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 4:30. Flacarile au cuprins doua hale din complexul comercial aflat la marginea Capitalei. Iar 24 de autospeciale pentru stingerea incendiilor si personalul aferent au intervenit imediat la fata locului.

In ciuda interventiei rapide a pompierilor, focul s-a extins insa atat la parter, cat si la primul nivel al cladirii. Un pompier si-a pierdut viata si mai multi au fost raniti sau s-au intoxicat cu fum, fiind transportati de urgenta la Spitalul Floreasca.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii inca se lupta cu focul. Potrivit declaratiilor acestora, incendiul a putut fi insa localizat si, in cateva ore, va fi stins.

Deocamdata nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incendiu.

Si sindicalistii din penitenciare vor intra in greva pe 31 mai... VIDEO! Incendiu ucigas la complexul Dragonul Rosu din Capitala: un mort, mai multi raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x