Antena Căutare

VIDEO! Promotii: Mii de constanteni s-au calcat in picioare intr-un hypermarket

Promotiile sunt ca un magnet pentru romani. Mii de constanteni au dat buzna, seara trecuta, intr-un hypermarket din oras. Motivul? Magazinul oferea reduceri de 50% la legume, fructe si unele produse din carne.

Oamenii s-au strans linistiti in parcarea hypermarketului cu cateva ore inainte de startul la reduceri. In momentul deschiderii, lumea nu a mai stat la fel de linistita si a dat buzna pe usile magazinului.

Conducerea hypermarketului nu se astepta la un aflux atat de mare de clienti, astfel ca numarul agentilor de paza nu a fost suplimentat special pentru acest moment.

Bodyguarzii au facut cu greu fata multimii puse pe cumparaturi si au fost nevoiti sa formeze cordoane din carucioare pentru a impiedica supraaglomerarea magazinului.



Sursa: Jurnalul National

UPDATE! Perchezitii in Deta: Arme albe, pistoale si masina fiului primarului, gasite... Cutremur de 3,4 grade pe scara Richter, in Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x