Antena Căutare

VIDEO! Romanii sunt vanatori de oferte

Cu ozi inainte de termenul dat de premierul Boc pentru iesirea din criza, crudul adevar a lovit din nou. Sute de oameni s-au inghesuit sa prinda cate un kilogram de carne, zahar sau cafea la pret redus. Ofertele promotionale au trezit interesul oamenilor, saraciti de criza economica si i-au facut sa uite de civilizatie.

Sute de buzoieni s-au calcat aseara in picioare ca sa cumpere cafea la promotie. Un pachet de 250 de grame de cafea costa, in mod normal, 10 lei. Iar cine lua doua pachete le primea la sase lei bucata.

Vanatorii de oferte pareau sa nu mai incapa in magazin. Ei mai aveau putin si luau cu asalt si depozitul. Nici chiar in clipa in care o voce stinsa se chinuia sa-i anunte ca stocul se terminase, nu au vrut sa dea inapoi.

Ardelenii sunt recunoscuti ca oameni cumpatati. O oferta la carne i-a facut mai sprinteni decat o caprioara. Mai ceva ca la curse, au alergat la rafturile unui magazin din Turda. O femeie nu s-a multumit cu bratul de pachete pe care il luase prima data. Dupa ce si-a eliminat fara mila concurentii, a revenit de doua ori ca sa-si umple caruciorul.

Focsanenii s-au adunat si ei in fata unui magazin, inainte ca acesta sa se inchida. Voiau sa prinda zahar la oferta. Au avut surpriza, insa, ca angajatii magazinului sa nu-i lase sa-si umple carucioarele. Zaharul s-a dat cu portia. Cate doua pungi de om.

Autorul carnagiului de la Caransebes, liber ca pasarea cerului... Norul radioactiv de la Fukushima a ajuns deasupra Romaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x