Antena Căutare

VIDEO: Roxana Briban, condusa pe ultimul drum. Familia sopranei a lipsit de la inmormantare

Soprana Roxana Briban s-a retras, azi, de pe scena vietii. Prietenii si sotul au condus-o pe ultimul drum. A lipsit, insa, familia artistei, de care, se pare, se indepartase in ultima vreme.

Ingenunchiat de durere, Alexandru Briban si-a condus, azi, sotia pe ultimul drum. Alaturi de el si de familia lui au fost prieteni si oameni care au admirat-o pe soprana. Au vrut sa-si ia si ei adio. De la inmormantare insa a lipsit familia artistei.

Sotul sopranei a spus ca fratele Roxanei a trecut pe la capela sa o vada. Asta se intampla ieri. Azi nu a mai venit.

"Scena a fost viata ei. Iar in momentul in care i s-a luat asta, i s-a luat totul. N-a avut puterea sa depaseasca acest moment", a declarat un prieten de-al sopranei.

Era o persoana vesela si pozitiva care avea simtul umorului. In urma Roxanei Briban au ramas doar amintiri frumoase si o voce superba pe care nimeni nu o va uita prea curand.

Centura Clujului, in pericol de prabusire, dupa investitii de 200 de milioane de euro... Fatuloiu minte: dosarele lui Toba nu exista!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x