Antena Căutare

Vremea 14 - 15 aprilie. Prognoza meteo anunță schimbări majore

Vremea in weekendul 14 - 15 aprilie aduce schimbari majore. Prognoza meteo anunța temperaturi mari, pe de o parte, dar și averse insoțite de descarcari electrice. Iata ce vești au meterologii ANM despre vremea din acest weekend.

Vremea în weekendul 14 - 15 aprilie aduce schimbări majore. Prognoza meteo anunță temperaturi mari, pe de o parte, dar și averse însoțite de descărcări electrice. Iată ce vești au meterologii ANM despre vremea din acest weekend.

Cum va fi vremea sâmbătă, 14 aprilie

În prima zi de weekend temperaturile sunt mari în toată țara, dar mai pot apărea ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice, dar spre după-amiază. Local, precipitațiile se vor semnala în zona de munte, mai ales a Carpaților Orientali, dar – pe arii restrânse și în Maramureș și Transilvania. Temperaturile maxime vor fi mai scăzute pe litoral, între 15-17 grade Celsius, și mai ridicate în dealurile de Vest, unde vor fi 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo de duminică, 15 aprilie

Vremea ne face surprize și în a doua zi de weekend. Va continua să ploua la munte. Temperaturile se vor menține scăzute tot pe litoral, 12-15 grade Celsius, pentru că circulația aerului se menține tot din sector vestic. Din această cauză, și temperatura apei mării este destul de scăzută. Temperaturile maxime se vor încadra între 19-27 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 13-15 aprilie, în București

În Capitală, specialiștii ANM anunță o vreme deosebit de caldă cu temperaturi maxime cuprinse între 24-26 grade Celsius și minime de 8-10 grade Celsius. La finalul acestei săptămâni se vor semnala câteva înnorări trecătoare, dar nu sunt șanse de precipitatii. Vântul va sufla moderat, cu viteze ce nu vor depăși 25-30 km/oră.

4.845 lei, salariul unui șofer al Primăriei dintr-un oraș mic de privincie. Reacții dure după ce instituția a publicat l... Pui umărul la curățenia orașului? Primarul te răsplătește cu bani: 50 de lei petru fiecare poză, în care surprinzi un ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x