Antena Căutare

Vremea 16 iunie. Prognoza meteo anunță ploi cu tunete și fulgere

Vremea din 16 iunie se anunță la fel de instabilă ca în cursul săptămânii. Prognoza meteo anunță ploi, descărcări electrice, fulgere și inundații, averse în cantități semnificative ce ridică riscul inundațiilor

Vremea din 16 iunie se anunță la fel de instabilă ca în cursul săptămânii. Prognoza meteo anunță ploi, descărcări electrice, fulgere și inundații, averse în cantități semnificative ce ridică riscul inundațiilor.

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va continuă să fie caldă aproape peste tot, cu temperaturi maxime ce vor urcă la prânz până spre 28-33 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cele mai scăzute valori urmând a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în estul Luncii Dunării și în Banat.

Aversele de ploaie însoțite de descărcări electrice și răzleț de grindină vor continuă să cadă local în vestul, centrul și nordul teritoriului, în timp ce în restul regiunilor acestea își vor face apariția doar în mod izolat. Cantitile de apa nu vor fi foarte importante, doar pe alocuri urmând să se strângă până la 20-30 de mm (mai ales în zonele montane).

Vremea din 16 iunie în București

Locuitorii Capitalei se vor confrunta cu o zi de furtuni cu fulgere în formare după-amiază. Va fi cald, temperatura maximă atingând maxima de 29°C, iar minima de 19°C. Șansele de ploaie sunt de 50%, iar cantitatea de apă acumulată va fi de 4 l/m².

Prognoza meteo din 16 iunie la munte

Și la munte sunt anunțate ploi ce vor lua aspect de furtuni cu fulgere. Temperaturile maxime mai scad cu două grade față de ziua precedentă și ajung la 23°C, iar cele minime la 15°C. Cantitatea de precipitații va fi semnificativă, acumulându-se 4 l/m².

E prăpăd în aproape toată țara! Meteorologii au emis noi avertizări de ploi abundente și furtuni în mai multe judeţe... FOTO! Furia naturii a măturat Capitala și alte 16 județe. Imaginile sunt apocaliptice: Ce ne așteaptă în zilele următoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x