Antena Căutare

ANM Cod galben de vânt, ceață și ninsori. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore

ANM a transmis în dimineața zilei de 22 noiembrie un nou cod galben de vânt puternic, ceață și ninsori slabe cantotativ. Iată zonele afectate și află cum va fi vremea în cursul zilei de azi.

ANM Cod galben de vânt, ceață și ninsori. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
| anm cod galben

ANM a transmis în dimineața zilei de 22 noiembrie un nou cod galben de vânt puternic, ceață și ninsori slabe cantitativ. Iată zonele afectate și află cum va fi vremea în cursul zilei de azi.

ANM Cod galben de ceață, local ninsoare

Valabil de la : 22-11-2018 ora 8:45 până la : 22-11-2018 ora 11:00

In zona : Județul Prahova: Câmpina, Breaza, Comarnic, Măneciu, Brebu, Slănic, Izvoarele, Drajna, Poiana Câmpina, Starchiojd, Posești, Cornu, Teișani, Aluniș, Șotrile, Bertea, Provița de Sus, Ștefești, Adunați, Bătrâni, Secăria, Talea;
Județul Argeş: Câmpulung, Albeștii de Argeș, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Cetățeni, Valea Danului, Valea Iașului, Cepari, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel;
Județul Dâmboviţa: Fieni, Bezdead, Buciumeni, Runcu, Pietroșița, Văleni-Dâmbovița, Malu cu Flori, Pietrari, Vișinești, Bărbulețu, Pucheni, Râu Alb;

Se vor semnala: ceață ce determină vizibilitate redusă, izolat sub 200 m
Fenomene asociate: precipitații predominant sub formă de ninsoare, slabe cantitativ

ANM Cod galben, vânt puternic, intensificări ale vântului

Valabil de la : 22-11-2018 ora 8:00 până la : 22-11-2018 ora 12:00

In zona : Județul Constanta: zona de litoral;
Județul Tulcea: zona de litoral;

Se vor semnala: intensificări ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 55 - 60 km/h
Observatii: vântul va diminua treptat în intensitate

Vremea 22 noiembrie. Prognoza meteo

Vremea din 22 noiembrie se anunță rece și ploiasă. Prognoza meteo aduce furtuni și descărcări electrice la munte și lapoviță și ninsori la munte. Când se schimbă vremea.

Potrivit vremea.ro, Joi vremea se va ameliora ca aspect, deși în prima parte a zilei în jumătatea estică a teritoriului se vor mai semnala în mod local câteva precipitații mixte slabe. Vântul va sufla moderat spre tare în sud-estul extrem și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor. Maximele termice vor urca la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia Muntenia (cu cele ridicate valori așteptate se vestul Olteniei), 2-7 grade Dobrogea 0-5 grade Moldova.

Vremea joi, 22 noiembrie la București

La București este așteptată lapovița. Vântul putrenic va bate în rafale de 39 km/h. Temperaturile se vor încadra între 2°C și -2°C. Șansele de precipitații sunt ridicate, iar cantitatea de apă ce se va strânge va fi de <1 L/m². Vineri vremea se schimbă la București. Apare soarele, iar temperaturile cresc ușor doar pe timpul zilei.

Prognoza meteo la munte, joi 22 noiembrie

La munte, cerul va fi acoperit total de nori. Sunt așteptate fenomene de burniță înghețată și furtuni cu descărcări electrice. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2 și 0 grade celsius. Vineri se schimbă vremea la munte. Ziua va fi soare și temperaturi maxime de 4 grade Cesius, dar noaptea se menține deosebit de rece în continuare.

Vine urgia! Lapoviță, ninsori și furtuni înghețate în următoarele ore... Meteo 23 noiembrie. Cum va fi vremea vineri în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x