Antena Căutare

2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, LIVE în AntenaPLAY vineri de la ora 20:30

Urmează ultima etapă dintre cele patru ale sezonului 2023 Speedway European Championship. Aceasta va avea loc la la Perdubice, în Cehia, vineri, 22 septembrie, și se poate vedea de la ora 20:30 în exclusivitate în AntenaPLAY.

2023 Speedway European Championship, moto în acțiune pe pistă dirt, cu Leon Madsen dorin să-și păstreze titlul Galerie
2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, LIVE în AntenaPLAY | hepta

Vineri, 22 septembrie, se poate vedea ultima etapă a 2023 Speedway European Championship de la ora 20:30 în exclusivitate în AntenaPLAY.

Campionul de anul trecut, Leon Madsen, este principala vedetă a competiţiei. Acesta s-a impus în ultimele două etape disputate în Polonia. De asemenea, el s-a impus și pe circuitul de casă. Leon Madsen a realizat o depășire strălucitoare în ultimele momente și a câștigat Marele Premiu Vojens Speedway din Danemarca.

Acesta s-a declarat mai mult decât fericit după victoria de casă. El dorește să-și apere titlul câștigat anul trecut.

Citește și: Gala de kickboxing FEA Championship Equinox este sâmbătă de la 18:00, LIVE în AntenaPLAY

2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, e live, în AntenaPLAY

Potrivit AntenaSport, acesta este al 11-lea sezon de Speedway European Championship și al 10-lea din promoția One Sport. Leon Madsen este, de asemenea, şi campionul en-titre, din 2022.

AntenaPLAY a transmis în totalitatea spectacolul celor trei etape disputate anterior.

La ediția din 2023, sunt 15 participanți permanenți, care sunt însoțiți de un deținător de wildcard și de două rezerve. Printre cei 15, îi regăsim pe Leon Madsen, Janusz Kolodziej, Mikkel Michelsen, Patryk Dudek și Dominik Kubera.

Citește și: România – Germania 0-3 la Campionatele Europene. Româncele au pierdut finala, care a fost live pe AntenaPlay

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Citește și: România, calificată în finala Campionatelor Europene! Tricolorele au învins spectaculos Franţa, în direct în AntenaPLAY

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Gala de kickboxing FEA Championship Equinox este sâmbătă de la 18:00, LIVE în AntenaPLAY... Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 va fi live și exclusiv în AntenaPLAY vineri, sâmbătă şi duminică, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x