Antena Căutare

Adrian Mititelu, condiții ca la hotel în spatele gratiilor. Cum arată camera în care a stat închis câteva luni

Adrian Mititelu a fost încarcerat în două locuri diferite și a povestit care a fost activitatea lui principală în perioada petrecută după gratii.

Adrian Mititelu, condiții ca la hotel în spatele gratiilor. Cum arată camera în care a stat închis câteva luni Galerie
Adrian Mititelu, patronul FCU, suține că a avut condiții ca le hotel la Penitenciarul Pelendava. | Hepta

În cadrul unei emisuni difuzate pe GSP, Adrian Mititelu a vorbit deschis despre perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor. Patronul echipei de fotbal Universitatea Craiocondițiile a și-a amintit de condițiile pe care care le au deținuții în închisoare, dar și ce activități făcea alături de ceilalți colegi de celulă

Ce spune Adrian Mititelu despre condițiile din pușcărie în perioada în care a fost închis

Așa cum a mărturisit chiar el, omul de afaceri a fost închis, inițial, la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, până în momentul eliberării condiționate. El a mărturisit că deși primele zile păreau ca într-un vis, în timp a reușit să se acomodeze, dar și-a dat seama că nu poate lăsa lucrurile să rămână așa.

„Despre regimul din penitenciar sunt multe de spus. Sunt și lucruri îngrozitoare, s-au mai și ameliorat. Sunt și oamenii de asemenea factură încât unii dintre ei chiar creează această situație, pentru că acolo întâlnești fel și fel de oameni”, a mărturisit Adrian Mititelu.

Citește și: Cine e și cum arată soția lui Adrian Mititelu. Cum au fost surprinși cei doi, după ce bărbatul a fost eliberat din închisoare

Patronul FCU a mai dezvăluit că deși nu s-a temut nicio clipă pentru viața lui, în penitenciar, a foat martorul unor scene nu foarte fericite.

„Crime! La un moment dat ajungi să fii tovarăș de cameră cu oameni care au făcut omor, crime urâte. Tu ai făcut evaziune și celălalt are omor. Dar eu i-am prins acolo pe ei după ce deja executaseră 10-12 ani...”, a mai spus acesta, în cadrul emsiunii „Prietenii lui Ovidiu” .

După o lună și jumătate, Adrian Mititelu a fost mutat la Penitenciarul Pelendava, unde spune el, condițiile au fost ca la hotel.

„Acolo nu sunt celule. Practic, e un bloc cu două scări. Bloc de locuit, apartamente! E unic în România. Într-un apartament stăteau câte 12-13 deținuți. Noi stăteam patru în cameră”, a povestit afaceristul.

Mai multe imagini cu „celula”, care seamănă mai mult cu o cameră de cămin studențesc, pot fi văzute pe gsp.ro.

El a mai mărturisit că timp de câteva luni a și muncit ca ospătar pentru a obține reducerea pedepsei inițiale de 3 ani.

„Din februarie 2021 am muncit. Le serveam deținuților masa. Eram ospătar, chiar dacă ei îi ziceau bucătar. Venea mâncarea de la bucătărie și noi o duceam la ușă și serveam. Trei luni de zile le-am câștigat prin muncă”, a declarat Mititelu.

Afaceristul și-a mai amintit că după grătatii a făcut și sport, iar una dintre activitățile sale preferate era cititul ziarelor cu profil sportiv.

Citește și: Adrian Mititelu, condamnat la închisoare. Cum a reacționat Ileana, soția lui, când polițiștii l-au încătușat

În noiembrie 2020, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a fost condamnat la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

Omul de afaceri a fost găsit vinovat de evaziune fiscală, însă a excutat dor 1 an și 7 luni din pedeapsă, fiind liberat condiționat în urma hotărârii definitive a Curţii de Apel Craiova, decizie venită după ce Curtea Constituţională a României a admis excepţia de neconstituționalitate a unor prevederi din Codul Penal.

Ce spune Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep, la doar un an de la căsătorie: "De restul se vor ocupa avocați... Ce s-a întâmplat la US Open 2022. Meciul a fost oprit dintr-un motiv inedit și s-au cerut controale în public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x