Antena Căutare

Africa de Sud a eliminat Samoa de la CM de rugby

Africa de Sud a rezistat unei reveniri curajoase a echipei de rugby din Samoa si si-a asigurat primul loc in grupa D a Cupei Mondiale cu o victorie, scor 13-5, la Auckland.

Bryan Habana a inscris rapid, iar Springboks conducea cu 13-0 la pauza. George Stowers a oferit replica in repriza secunda si presiunea pe campioana en-titre s-a accentuat. Rezultatul a fost insa pastrat pana la final, iar Africa de Sud va intalni cel mai probabil in sferturile de finala nationala Australiei.

Samoa a fost eliminata dupa ce a reusit doua victorii - 49-12 cu Namibia si 27-7 cu Fiji - si a fost invinsa de Tara Galilor cu greu, scor 17-10. Sansele echipei se mai leaga doar de o victorie a Fiji in fata Tarii Galilor la peste 39 de puncte, dar nu mai mult de 84 de puncte, care tine de domeniul fantasticului.

Samoa si-a asigurat totusi prezenta la Cupa Mondiala din 2015.

Tara Galilor isi va asigura cel mai probabil locul doi in grupa, avand de indeplinit o formalitate in ultima partida cu Fiji, programata pe 2 octombrie. Tara Galilor are 10 puncte, in timp ce Fiji a acumulat doar 5 puncte in urma victoriei cu Namibia.

Sursa: antena3

Foto: Hepta

Scad sansele la medalii: Sandra Izbasa rateaza CM de gimnastica... Ilie Stan nu se sperie de gura mare a lui Becali: "Sunt imun"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x