Căutare Live

Africa de Sud a eliminat Samoa de la CM de rugby

Africa de Sud a rezistat unei reveniri curajoase a echipei de rugby din Samoa si si-a asigurat primul loc in grupa D a Cupei Mondiale cu o victorie, scor 13-5, la Auckland.

Bryan Habana a inscris rapid, iar Springboks conducea cu 13-0 la pauza. George Stowers a oferit replica in repriza secunda si presiunea pe campioana en-titre s-a accentuat. Rezultatul a fost insa pastrat pana la final, iar Africa de Sud va intalni cel mai probabil in sferturile de finala nationala Australiei.

Samoa a fost eliminata dupa ce a reusit doua victorii - 49-12 cu Namibia si 27-7 cu Fiji - si a fost invinsa de Tara Galilor cu greu, scor 17-10. Sansele echipei se mai leaga doar de o victorie a Fiji in fata Tarii Galilor la peste 39 de puncte, dar nu mai mult de 84 de puncte, care tine de domeniul fantasticului.

Samoa si-a asigurat totusi prezenta la Cupa Mondiala din 2015.

Tara Galilor isi va asigura cel mai probabil locul doi in grupa, avand de indeplinit o formalitate in ultima partida cu Fiji, programata pe 2 octombrie. Tara Galilor are 10 puncte, in timp ce Fiji a acumulat doar 5 puncte in urma victoriei cu Namibia.

Sursa: antena3

Foto: Hepta

Scad sansele la medalii: Sandra Izbasa rateaza CM de gimnastica... Ilie Stan nu se sperie de gura mare a lui Becali: "Sunt imun"...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri