Antena Căutare

Celebrul fotbalist care a făcut istorie la FC Barcelona a trecut printr-o dramă din cauza antrenorului său: "Într-o situaţie de genul nu ai nimic, nu simţi nimic”

Istoria echipei FC Barcelona și naționala Spaniei sunt legate de numele Andres Iniesta, dar toată celebritatea și bucuria au fost umbrite de o dramă trăită exact în acea perioada, și culmea, din cauza unui alt coleg, la fel de celebru.

Istoria echipei FC Barcelona și naționala Spaniei sunt legate de numele Andres Iniesta, dar toată celebritatea și bucuria au fost umbrite de o dramă trăită exact în acea perioada, și culmea, din cauza unui alt coleg, la fel de celebru.

Unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume a trecut prin clipe de groază după prima tripletă reuşită de gruparea blaugrana, pe vremea când Pep Guardiola era pe banca tehnică a catalanilor. Andres Iniesta s-a deschis în faţa celor de la "La Sexta" şi a dezvăluit că a suferit de depresie în vara anului 2009, relatează Mediafax.

"Într-o situaţie de genul acela nu ai nimic, nu simţi nimic, nu ştii ce se întâmplă în jurul tău. Aşteptam să vină seară, să iau pastilă şi să mă odihnesc. Lumea este legată de o speranţă, de o dorinţă, de un obiectiv, dar când suferi de depresie nu mai eşti tu, când eşti atât de vulnerabil este dificil să îţi mai controlezi viaţă şi momentele prin care treci".

Celebrul fotbalist care a făcut istorie la FC Barcelona a trecut printr-o dramă din cauza antrenorului său: "Într-o situaţie de genul nu ai nimic, nu simţi nimic” Andres Iniesta

Se pare că antrenorul său, Jose Mourinho, a fost motivul principal al depresiei sale, asta din cauza rivalităţii duse la extrem între Barcelona şi Real Madrid

Iniesta s-a retras de la naţionala Spaniei după Mondialul din Rusia, turneu final unde selecţionata ibericilor a fost eliminată în optimi de ţara gazdă.

Mijlocaşul de 34 de ani a îmbrăcat timp de 16 ani tricoul Barcelonei, echipă pentru care a jucat 674 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 57 de goluri. La naţionala Spaniei, Andres Iniesta a avut 131 de selecţii, în perioada 2006-2018 ş a marcat 13 goluri. Iniesta a cucerit 33 de trofee: 30 cu Barcelona şi trei cu Spania.

Gigi Becali, afirmație neașteptată: ”Cât de curând vom dobândi din nou marca Steaua!” Iată pe ce se bazează!... După 20 de zile și peste 50 de ore de joc, norvegianul Manus Carlsen a devenit campion mondial la șah...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x