Antena Căutare

Andy Murray, invingator in finala de la US Open! Scotianul a castigat primul sau trofeu de Grand Slam din cariera

Andy Murray a castigat primul sau titlu de Grand Slam din cariera, dupa ce s-a impus in ultimul act la US Open in fata lui Novak Djokovic. A fost o finala maraton care a durat aproape cinci ore. Scotianul s-a impus in final in cinci seturi, scor 7-6 (12/10), 7-5, 2-6, 3-6, 6-2.

Murray a castigat primul set cu 12-10 in tie break si a avut un inceput in actul secund, pana la 4-0. Campionul en-titre a dus scorul la 5-5, dar apoi si-a pierdut din energie si a cedat cu 5-7. Sarbul a reusit insa o revenire de senzatie in urmatoarele doua seturi, pe care le-a castigat fara probleme, 6-2, 6-3.

Setul decisiv a inceput perfect pentru Murray care a reusit break-ul cu prima ocazie, iar de la 2-0 nu a mai cedat initiativa. 7-6, 7-5, 2-6, 3-6, 6-2 a fost in final scorul care i-a adus lui Murray primul titlu de Grand Slam, in patru ore si 45 de minute de joc, dupa alte patru finale pierdute.

Murray este primul britanic care a castigat unul din cele patru Grand Slam-uri de la Fred Perry care a castigat tot US Open in 1936.

Scotianul va deveni numarul 3 mondial, in fata lui Rafael Nadal, in timp ce Djokovic ramane pe doi, iar Roger Federer este lider.

Andy Murray a castigat in acest an si medalia de aur la Olimpiada, invingandu-l in finala pe numarul 1 mondial Roger Federer.

Adrian Mutu i-a dat pe spate pe corsicani! Fotbalistii lui Ajaccio sunt impresionati de Briliant... VIDEO! Romania - Andorra 4-0/ "Tricolorii" sunt in grafic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x