Antena Căutare

Antena 1 transmite amicalul Romania - Uruguay, miercuri, 29 februarie, ora 20:30

Antena 1 si GSPTV vor transmite in direct meciul amical dintre Romania si Uruguay, partida se va disputa miercuri, 29 februarie, pe "Arena Nationala".

Daca Argentina ne-a tras clapa anul trecut si a refuzat sa mai vina la meciul programat in luna august la Bucuresti, Uruguay, una dintre cele mai puternice formatii din lume, va onora contractul cu FRF aducand toate vedetele.


Diego Forlan si Luis Suarez vin la Bucuresti pentru meciul amical pe care Romania il va disputa contra Uruguayului, in 29 februarie, ora 20:30, pe "Arena Nationala".

Desi se afla in centrul unui scandal pentru insulte la adresa lui Patrice Evra, de la Manchester United, Luis Suarez a fost convocat de selectionerul Oscar Washington Tabárez pentru meciul amicalul cu tricolorii.

Pe lista celor 23 de jucatori care vor fi deplasati la Bucuresti se afla si celelalte vedete al formatiei care s-a clasat pe locul 4 la ultimul Mondial, in Africa de Sud, dupa 2-3 cu Germania: Cavani (Napoli), Lugano (PSG), Muslera (Galatasaray), Pereira (Benfica).

foto: EPA

FOTO! F1: "W03", noul monopost MercedesGP... Nicolita, pe locul 4 in Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x