Antena Căutare

S-au stabilit semifinalele Cupei României! FINALA se joacă mai devreme

Marţi, 14 ianuarie, începând cu ora 15:30, va avea loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la Fotbal! Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti sunt echipele care se vor regăsi în urnele de la Casa Fotbalului

Steaua-Dinamo şi Petrolul-Astra sunt meciurile din semifinalele Cupei României! Partidele tur vor avea loc pe 25-26 martie 2014, în timp ce returul este programat pentru 15-16 aprilie 2014.

CUM AU AJUNS CELE PATRU ECHIPE PÂNĂ ÎN ACEASTĂ FAZĂ:

STEAUA BUCUREŞTI a trecut fără probleme de Avântul Bârsana, scor 4-0, în 16-imile competiţiei, pentru ca, mai apoi, în optimi, să câştige fără mari probleme, 2-0, cu Poli Timişoara. În sferturi, roş-albaştrii au învins Oţelul, scor 2-0.

PETROLUL PLOIEŞTI s-a chinuit cu Universitatea Craiova, 1-0, şi a lăsat acasă Rapidul, scor 2-0. Cele mai mari probleme le-au avut cu FC Vaslui, formaţie pe care a învins-o, după prelungiri, cu 4-2.

ASTRA GIURGIU a făcut scor cu Berceniul, 4-0, în 16-imi, şi s-a chinuit serios la Mediaş, 1-0, în faţa Gaz Metanului. În sferturi, giurgiuvenii n-au avut emoţii şi au spulberat trupa lui Hagi, Viitorul, scor 3-0.

DINAMO BUCUREŞTI n-a avut nicio emoţie nici cu Sănătatea Cluj, grupare pe care a învins-o cu 4-0 la primul meci al lui Flavius Stoican pe banca tehnică, şi nici cu Chindia Târgovişte, echipă pe care a depăşit-o clar, 5-0. "Câinilor" le-a fost cel mai greu în sferturi, acolo unde au câştigat cu 1-0 meciul cu Pandurii.

VIDEO: Acesta este cel mai groaznic accident al anului... Schumacher, operație pe CREIER! Medicii i-au îndepărtat o porțiune din craniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x