Antena Căutare

Australian Open 2019. Program 23 și 24 ianuarie Evoluția Novak Djokovic și Naomi Osaka

Australian Open 2019. Program 23 și 24 ianuarie Evoluția Naomi Osaka. Află din articolul a1.ro informațiile utile despre Australian Open 2019 Program și evoluția pe care o au Naomi Osaka,Karolina Pliskova și Novak Djokovic

Australian Open 2019. Program 23 și 24 ianuarie Evoluția Novak Djokovic și Naomi Osaka Galerie
Naomi Osaka | hepta.ro

Primul turneu de Grand Slam al sezonului 2019 se desfășoară între 14 - 27 ianuarie 2019. Pe lângă Simona Halep, România mai are numeroși reprezentanți care au participat la primul turneu la Melbourne. Jucătorii de tenis români care participă la Australian Open 2019 sunt Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Marius Copil.

De vreme ce Simona Halep și-a pierdut șansa de a mai numărul 1 WTA feminin atunci când a pierdut meciul cu Serena Williams. Simona Halep a fost eliminată în optimile Australian Open. Asta a însemnat că jucătoarea de tenis a pierdut peste 1.000 de puncte în clasamentul WTA.

Cu toate acestea, România e mândră de jucătoatea de tenis româncă Simona Halep care a reușit să se mențină pe primul loc al clasamentului mondial timp de 64 de săptămâni, dintre care 48 au fost consecutive.

Noua deținătoarea a locului 1 feminin în WTA este Naomi Osaka. Locul 1 masculin în WTA este Novak Djokovic. Victoria japonezei, campioană la US Open în 2018, înseamnă că aceasta va trece la rândul ei peste Simona Halep, în clasament începând de lunea viitoare. Nipona a acumulat 5810 puncte în clasament, depășind-o pe Simona Halep, care are 5582.

Momentan, Osaka e lider mondial virtual în timp ce Petra Kvitova e pe locul 2, iar Simona pe locul 3.

Program Australian Open 2019 - 23 și 24 ianuarie

-23 ianuarie - N. Osaka - E. Svitolina. Meciul a fost câștigat de N. Osaka.

-23 ianuarie - N. Djokovic - K. Nishikori. Meciul a fost câștigat de N. Djokovic.

-24 ianuarie - Ka. Pliskova - N. Osaka.

Sursă foto: hepta.ro

Veste bombă în cazul dispariției lui Emiliano Sala! Cum cred polițiștii că s-ar fi salvat... Iubita lui Emiliano Sala face acuzații șocante! „Nu cred că a fost un accident” - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x