Antena Căutare

Barcelona - Chelsea 2-2/ Londonezii s-au calificat in finala Ligii Campionilor

Chelsea Londra s-a calificat in ultimul act al Ligii Campionilor dupa remiza cu FC Barcelona, scor 2-2, in deplasare, contand pentru mansa secunda din semifinale. In tur, londonezii s-au impus cu scorul de 1-0.

Pentru FC Barcelona au marcat Busquets '35 si Iniesta '43, iar pentru Chelsea au inscris Ramires '45+1 si Torres '90+2.

Cu un om mai putin pe teren, elevii antrenati de Roberto Di Matteo au revenit de la 2-0 si s-au calificat pentru a doua oara intr-o finala de Liga Campionilor. Londonezii au evoluat din minutul 37 in inferioritate numerica, dupa ce John Terry i-a dat o lovitura cu genunchiul in spate lui Sanchez si a primit cartonasul rosu.

Catalanii l-au pierdut pe Gerard Pique dupa ce s-a ciocnit cu Valdes in minutul 18 al meciului. Initial jucatorul s-a ridicat si a continuat meciul, insa dupa alte opt minute s-a simtit rau, iar tehnicianul Josep Guardiola a decis sa-l schimbe cu Dani Alves.


Momentul decisiv al meciului s-a petrecut in minutul 49, atunci cand Lionel Messi a ratat un penalty.

In minutul 90+2, Fernando Torres a inscris golul care a consfintit calificarea miraculoasa si eroica a formatiei de pe "Stamford Bridge".

Echipe:

FC Barcelona: Valdes - Mascherano, Pique (Alves '26), Puyol - Fabregas (Keita '74), Xavi, Busquets, Iniesta - Cuenca (Tello '68), Messi, Alexis Sanchez. Antrenor: Josep Guardiola

Chelsea: Cech - Ivanovici, Cahill (Bosingwa '12), Terry, Cole - Meireles, Mikel, Lampard - Ramires, Drogba (Torres '80), Mata (S. Kalou '58). Antrenor: Roberto di Matteo

Pentru celalalt loc din finala programata pe 19 mai, la Munchen, se vor bate maine seara Real si Bayern. In tur, bavarezii s-au impus cu 2-1.

foto: EPA

Cesare Prandelli, la un pas sa preia conducerea tehnica a formatiei Inter Milano... Numarul participantilor la finala Europa League este mai mare decat numarul locurilor de cazare din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x