Antena Căutare

”Barcelona, eliminată de AS Roma”, o minune care putea îmbogăți pariorii! Ce cotă astronomică aveau romanii pentru scenariul de pe Olimpico

Barcelona, OUT din Liga Campionilor încă din faza sferturilor de finală, iată un scenariu cu care catalanii s-au obișnuit în ultimele sezoane, dar unul în care nimeni nu a crezut în 2018. După 4-1 pe Nou Camp, Barcelona avea, ieri, deplasare pe Olimpico din Roma, acolo unde o aștepta, credea ea, un simplu meci de antrenament.

Barcelona primea o încredere uriașă și din partea bookmakerilor. 1,01 era cota catalanilor pentru calificare. Asta în cele mai fericite cazuri, întrucât multe case de pariuri au considerat că echipa lui Messi e deja în semifinalele Ligii Campionilor și nu au mai acordat nicio cotă.

În schimb, AS Roma, autoarea minunii sezonului 2017-2018 din Liga Campionilor, era cotată cu 51 pentru calificare, adică pentru minune.

Și mai mare era cota pentru ”scorul perfect” urmărit de echipa lui Bogdan Lobonț. Astfel, cei care au mers pe nebunia de ”3-0 scor final”, au prins cote de 75 la 81!!!

Barcelona speră ca diseară, de la 21:45, cota de 51 să reapară verde pe biletele curajoșilor. De ce ? Ei bine, Juventus, umilită în tur de Real Madrid cu 3-0 la Torino, are aceeași cotă pentru a ajunge, alături de Roma, în careul de ași din Ligă.

ROMAntada! AS Roma - Barcelona 3-0, iar italienii intră în istoria Ligii Campionilor cu o calificare miracol! City, pusă... Revista presei sportive, 11.04.2018: Lionel Messi, dat dispărut!; Valverde, principalul vinovat pentru eliminarea Barcel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x