Antena Căutare

Bayern - Schalke 2-0 / Ribery si-a revenit

Dupa ce a fost schimbat in minutul 70 al meciului de la Basel din cauza randamentului slab, francezul a reusit dubla prin care bavarezii au depasit echipa lui Marica.

Duminica pe Allianz Arena, Frank Ribery a fost absolut incredibil. Francezul a gresit prima pasa abia in minutul 70, animand jocul ofensiv al lui Bayern.

Pana atunci reusise deja o dubla. Mai intai l-a depasit pe Hildebrand iesit in pozitie de libero si a deschis scorul, apoi in repriza secunda a luat o actiune pe cont propriu in partea stanga si a facut 2-0.

Si Robben a dat semne de revenire, desi reusitele batavului au fost mult mai putine ca cele ale jucatorului transferat de la Olympique Marseille.

Statistica ce spunea ca in meciurile in care Bayern deschide scorul si castiga s-a respectat, aceasta si pentru ca Raul, Huntelaar si Farfan au avut evolutii modeste. Huub Stevens nu i-a acordat lui Marica niciun minut de joc.

Cu aceasta victorie, Bayern acumuleaza 48 de puncte si ajunge pe locul al doilea. Lider ramane Borussia Dortmund, care a invins duminica pe Hannover cu 3-1. Campioana en titre are 52 de puncte

Foto: Intact Images / EPA

Metz - Oltchim 26-26 / Calificare amanata cu o saptamana... Arsenal revine spectaculos, Manchester United castiga pe final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x