Antena Căutare

Bayern și Inter dau ora exactă în Cupa Mondială! Din 1982 până în 2018, nemții și italienii dau jucători în fiecare finală

Duminică, de la ora 18:00, Franța și Croația se vor duela, la Moscova, în finala celei de-a 21-a Ediții a Cupei Mondiale. Va fi un meci extrem de interesant care va pune față în față jucători de clasă din fotbalul european.

Dintre toți cei 46 de jucători implicați în marea finală a Cupei Mondiale din 2018, trei atrag atenția în mod special. Este vorba de francezul lui Bayern Munchen, Corentin Tolisso, și croații lui Inter Milano, Ivan Perisic și Marcelo Brozovic. Cei trei jucători pe care îi putem vedea la lucru din primul minut al finalei sau pe parcursul ei intră într-o serie incredibilă de jucători pe care cele două formații, Bayern și Inter, le oferă finalelor de Cupă Mondială.

Din 1982, de la Cupa Mondială din Spania și până în 2018, la Cupa Mondială din Rusia, Bayern și Inter au dat jucători în fiecare finală disputată! Au fost 9 finale cu jucători de la cele două mari echipe ale Europei:

1982, Italia - Germania 3-1! În victoria italienilor de pe ”Santiago Bernabeu”, i-am avut în finală pe Gabriele Oriali, Giuseppe Bergomi (Inter Milan) și Wolfgang Dremmler, Karl-Heinze Rummenigge și Paul Breitner (Bayern).

1986, Argentina - Germania 3-2: Pe Estadio Azteca din Mexic i-am avut în ultimul act pe Karl-Heinz Rummenigge (Inter Milan) și Norbert Eder, Dieter Hoeness, Lothar Matthaus (Bayern)

1990, Germania - Argentina 1-0: Nemții au dominat și finala de pe Stadio Olimpico. Andreas Brehme, Jurgen Klinsmann, Lothar Matthaus (Inter Milan), Stefan Reuter, Jurgen Kohler, Klaus Augenthaler (Bayern)

1994, Brazilia - Italia 0-0, 3-2 după penalty-uri: Pe Rose Bowl din Pasadena i-am avut pe Nicola Berti (Inter Milan) și Jorginho (Bayern)

1998, Brazilia - Franța 3-0: Coupe du Monde i-a dat pe Youri Djorkaeff, Ronaldo (Inter Milan) și Bixente Lizarazu (Bayern)

2002, Germania - Brazilia 0-2: În Coreea de Sud și Japonia, Ronaldo (Inter Milan) și-a luat revanșa cu Jens Jeremies, Thomas Linke și Oliver Khan (Bayern)

2006, Italia - Franța 1-1, 5-3 după penalty-uri: pe tărâm german, Marco Materazzi și Fabio Grosso (Inter Milan) l-au învins pe Willy Sagnol (Bayern)

2010, Olanda - Spania 0-1. În Africa de Sud s-au înfruntat trei olandezi: Wesley Sneijder (Inter Milan) și Mark van Bommel, Arjen Robben (Bayern)

2014, Germania - Argentina 1-0: A fost aglomerație de nemți de la Bayern acum 4 ani: Manuel Neuer, Philipp Lahm, Jerome Boateng, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Mario Gotze (Bayern) și un ”izolat” de la Inter, Rodrigo Palacio.

Biletul Zilei din Europa League! Patru meciuri de joi ne-au adus un pont bombă... Venirea lui Cristiano Ronaldo obligă Juventus să se despartă de un alt star! Paulo Dybala, aproape de Premier League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x