Antena Căutare

Becali a făcut anunțul! Biserica din baza sportivă a FCSB va fi gata în două luni. „Cu rugăciunea o să batem noi toate manchesterele şi toate realele şi toate barcelonele, o să vedeţi!”

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat faptul că biserica din baza sportivă a echipei va fi gata în două luni de zile. Mai mult, omul de afaceri îl consideră numărul unu în clubul său pe fostul arbitru, Alexandru Tudor. 

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat faptul că biserica din baza sportivă a echipei va fi gata în două luni de zile. Mai mult, omul de afaceri îl consideră numărul unu în clubul său pe fostul arbitru, Alexandru Tudor.

"Tudor este numărul 1 în tot clubul meu. Tudor e numărul unu, nu e nici MM, nici Vintilă, nici... Tudor e numărul 1, că la mine cine are rugăciunea, ăla e numărul unu. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate cu mine. Eu i-am dat o maşină şi el a zis ce să facă el cu ea. Eu i-am dat un BMW jeep şi a zis că ce să facă cu asta, că e OZN. Nu ştia să umble cu ea, se încurcă în butoane. Lui Tudor i-am dat maşină, i-am dat teren în Pipera, ca să îşi facă casă în Pipera, lângă mine. Tudor e ceva special. Dacă am zece oameni ca Tudor, spulber Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United. O să jucăm acolo cât de curând şi o să-i şi batem. Încet, încet, văd că a început Domnul să îmi aducă numai oameni credincioşi, cum e Tudor, cum e Vintilă, Vintilă cu rugăciune şi Tudor cu rugăciune. Cu rugăciunea o să batem noi toate manchesterele şi toate realele şi toate barcelonele, o să vedeţi! ” , a spus Gigi Becali.

În ceea ce privește biserica din baza sportivă a FCSB, Gigi Becali a anunțat faptul că construcțiile au început deja, iar peste două luni se vor putea ține slujbe.

„Cât de curând se va întâmpla. Construcţia bisericii a început, deja azi a venit Tudor ca să îmi spună toate detaliile şi cât costă, şi cât ajunge, şi cutare, şi cutare, Tudor e ochiul meu acolo şi el le face pe toate. Am zis că în maximu două luni de zile să fie biserică în care se poate sluji", a declarat Becali.

Andreazzoli a fost demis de la Genoa... Horia Tecău s-a calificat în sferturile de dublu la Basel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x