Căutare Live

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Trei meciuri europene caută azi un nou câștig!

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Ziua de marți a fost una ciudată pentru biletul din Ligă. Din cele trei meciuri alese, singurule de ieri, cel mai greu pont ne-a ieșit. În schimb, așa-zisele cote sigure au fost ratate. 

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Ziua de marți a fost una ciudată pentru biletul din Ligă. Din cele trei meciuri alese, singurule de ieri, cel mai greu pont ne-a ieșit. În schimb, așa-zisele cote sigure au fost ratate.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Am prins ieri cota de 1,70 la Dinamo Zagreb - Young Boys Berna, însă am ratat dureror meciurile AEK - MOL Vidi și Dinamo Kiev - Ajax Amsterdam. Urmează, azi, o nouă triplă din Liga Campionilor, una care sperăm să fie câștigătoare. Acum o săptămână, cele trei meciuri, care azi își joacă manșa secundă, ne-au adus câștigul.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Pentru azi am decis să mergem pe mâna ultra-siguranței și să mizăm pe cele mai probabile scenarii. La PAOK Salonic - Benfica Lisabona, primul meci de pe bilet, am decis să mizăm pe goluri. Nu foarte multe, ci 2+. Benfica trebuie să forțeze, iar PAOK are arme pentru a marca. Puteți juca și GG, dar siguranța primează.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Apoi, la meciul PSV - BATE Borisov lucrurile și favoritele sunt clare. În tur, olandezii s-au impus cu 3-2, într-un meci pe care l-au controlat. Azi, la Eindhoven, anticipăm un nou succes al echipei lui Van Bommel.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Închidem biletul cu un alt solist, de această dată din Austria. Red Bull Salzburg primește vizita celor de la Steaua Roșie Belgrad. Gazdele au 20 de victorii din 21 de meciuri jucate acasă în ultimele luni. Azi, o victorie înseamnă grupele Ligii Campionilor pentru austrieci.

Biletul Zilei din Liga Campionilor:

  • 22:00 PAOK - Benfica peste 1,5 goluri - cotă 1,40 1-4
  • 22:00 PSV - BATE 1 - cotă 1,37 3-0
  • 22:00 RB Salzburg - Steaua Roșie 1 - cotă 1,50 2-2
  • Cotă finală: 2,87
7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... VIDEO: ”Bănel Nicoliță Reloaded”, varianta engleză! Un jucător de la Huddersfield și-a învins propriul portar cu un auto...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri