Antena Căutare

BREAKING NEWS! Arsenal l-a prezentat oficial pe urmașul lui Arsene Wenger: ”Bine ai venit, Unai Emery”

E oficial: Unai Emery este urmașul lui Arsene Wenger pe banca tehnică a celor de la Arsenal. După o domnie de 22 de ani a francezului, clubul de pe Emirates a anunțat, azi, numirea spaniolului Unai Emery pe postul de antrenor principal.

E oficial: Unai Emery este urmașul lui Arsene Wenger pe banca tehnică a celor de la Arsenal. După o domnie de 22 de ani a francezului, clubul de pe Emirates a anunțat, azi, numirea spaniolului Unai Emery pe postul de antrenor principal.

Unai Emery a fost alesul în unanimitate al conducerii lui Arsenal, în urma unui proces în care s-au analizat mai multe nume. În vârstă de 46 de ani, Emery a condus ultima oară PSG în perioada 2016-2018, alături de care a câștigat titlul în Ligue 1 și 4 cupe interne.

Directorul executiv al lui Arsenal, Ivan Gazidis a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Emery: ”Unai are un background remarcabil în ultimele sezoane, a dezvoltat unii dintre cei mai buni tineri din Europa și adoptă un stil interesant și progresiv de fotbal care se potrivește perfect lui Arsenal. Pasiunea, munca și simțul pe care îl are pentru anumite valori îl fac o persoană ideală pentru duce clubul Arsenal către performanță”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Unai Emery s-a declarat încântat de faptul că Arsenal l-a ales ca urmaș al lui Wenger și a spus că e bucuros să lucreze cu una dintre cele mai spectaculoase echipe: ”Sunt încântat să mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din acest sport. Arsenal este cunoscută și iubită în întreaga lume pentru stilul său de joc, încrederea în jucătorii tineri, stadionul fantastic și modul în care e condus clubul. Sunt foarte încântat să încep acest important capitol nou în istoria lui Arsenal.” a spus Emery pentru site-ul oficial.

Unai Emery a debutat ca antrenor în liga secundă la Lorca Deportiva în 2005. A antrenat apoi Almeria, Valencia și Spartak Moscova, înainte de a ajunge la Sevilla și Paris Saint-Germain.

Unai Emery are în palmares un parcurs european extraordinar cu FC Sevilla. În perioada 2014-2016, cu Emery pe bancă, trupa andaluză a câștigat trei trofee Europa League consecutiv

UNA PE ZI! Cristina, cea mai sexy fană a lui Juventus și ex-partenera lui Cristiano Ronaldo, apariție de infarct în medi... Biletul Zilei 23.05.2018. Trei meciuri spectacol de azi ne aduc un pont bombă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x