Antena Căutare

Campionatul Mondial Rusia 2018: 8 staruri din fotbalul internațional, OUT de la Mondiale ? Printre ei: 2 campioni mondiali și 2 campioni europeni

Mai puțin de 80 de zile ne mai despart până la startul Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018. Pe 14 iunie, Luzhniki Stadium din Moscova va găzdui lovitura de start a meciului Rusia - Arabia Saudită și vom consemna startul celei mai importante întreceri fotbalistice din lume.

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia este așteptat cu emoții de o parte dintre starurile fotbalului mondial. Mai multe vedete care evoluează în campionatele tari ale Europei au emoții înainte de turneul final. Astfel, dacă staruri precum Buffon, Bale sau Alexis Sanchez plâng pentru că nu s-a calificat, alte nume grele, precum Benzema, Icardi sau Morata, plâng pentru că pot rata loturilor naționalelor lor.

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia ar putea începe fără cel puțin 8 jucători de clasă din lume. Să-i vedem:

1. Karim Benzema (Franța, Real Madrid)
Din 2015, de la celebrul scandal de șantaj cu Valbuena, Benzema nu mai intră în cărți la națională. Deși este un super-atacant, vârful lui Real Madrid are șanse uriașe de a privi Mondialul la televizor. Așa a privit și Euro 2016. Și calificările. Și amicalele....

2. Mario Gotze (Germania, Borussia Dortmund)
În urmă cu 4 ani, Gotze era erou național în Germania, după ce a marcat golul din finala cu Argentina. Azi, Gotze e o umbră a fotbalistului care impresiona la Dortmund și era cumpărat de Bayern. Între timp, a revenit la Borussia, însă forma sa e una extrem de modestă. Are 25 de ani, are timp, dar probabil nu pentru acest Mondial.

Campionatul Mondial Rusia 2018: 8 staruri din fotbalul internațional, OUT de la Mondiale ? Printre ei: 2 campioni mondiali și 2 campioni europeni

3. Mauro Icardi (Argentina, Inter)
Prin târg se zvonește că Messi, prieten bun cu Maxi Lopez, omul căruia Icardi i-ar fi ”vrăjit” soția, este în spatele nechemării lui Icardi la naționala pumelor. Pare o bârfă ieftină, însă cum se explică altfel faptul că Icardi, probabil cel mai bun atacant din Serie A, nu este convocat la națională ? În locul său vor apărea la Mondial Gonzalo Higuain, Paulo Dybala, Sergio Aguero, Lautaro Martinez sau Cristian Pavon.

Campionatul Mondial Rusia 2018: 8 staruri din fotbalul internațional, OUT de la Mondiale ? Printre ei: 2 campioni mondiali și 2 campioni europeni

4. Alvaro Morata (Spania, Chelsea)
Un alt atacant de multe stele din Europa, Alvaro Morata, pare a nu intra în vederile lui Lopetegui pentru CM 2018. El nu a intrat în lot pentru ultimele amicale, astfel că sunt șanse să nu prindă lotul pentru Rusia. Acolo vor apărea Diego Costa, Iago Aspas, Rodrigo sau Lucas Vazquez .

5. Cesc Fabregas (Spania, Chelsea)
Nici colegul lui Morata de la Chelsea, Cesc Fabregas, nu este iubit de naționala țării sale. După Euro 2016, mijlocașul nu a mai prins naționala, fiind preferați în locul său mai tinerii Koke sau Saul.

Campionatul Mondial Rusia 2018: 8 staruri din fotbalul internațional, OUT de la Mondiale ? Printre ei: 2 campioni mondiali și 2 campioni europeni

6. Aymeric Laporte (Franța/Spania, Manchester City)
Degeaba ești scump (64 de milioane de Euro) dacă nu te vrea nimeni. Ajuns la City pe o sumă colosală pentru un fundaș, Aymeric Laporte are șanse minime de a prind naționala Franței sau cea a Spaniei la Mondiale, fiind eligibil pentru ambele.

7. Renato Sanches (Portugalia, Swansea)
Acum doi ani, la Euro 2016, un puști pletos făcea senzație în tricoul Portugaliei. Se părea că fotbalul european va avea un nou star. Renato Sanches era cumpărat de Bayern de la Benfica și apoi....punct. Jucătorul s-a stins și este acum rezervă la Swansea în Premier League. Mai mult ca sigur nu va fi la Mondiale.

8. Nani (Portugalia, Lazio)
Nici Nani nu e prea aproape de Rusia. Jucătorul lui Lazio, cu 112 selecții la activ, a fost încercat în ultimele amicale, însă nu a convins și poate ratat Mondialul.

foto: fifa.com, twitter.com

Concordia Chiajna - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE... BREAKING NEWS. Una dintre echipele calificate la Mondiale ar putea boicota campionatul din Rusia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x