Antena Căutare

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 va fi live și exclusiv în AntenaPLAY vineri, sâmbătă şi duminică, de la 15:30

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 va fi transmis exclusiv și live în AntenaPLAY, vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu orele 15:30.

Canoe Slalom World Championship
Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 va fi transmis exclusiv și live în AntenaPLAY, vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu orele 15:30. | Profimedia

Este cea de-a 43-a ediţie de Canoe Slalom World Championships, iar competiţia are loc la Centrul Lee Valley, care a fost contruit pentru Jocurile Olimpice din 2012, găzduite de capitala Angliei, potrivit as.ro.

Competiţia este una extrem de importantă, pentru că deţine bilete de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. Este a doua oară când Londra organizează concursul, după ediţia din 2015.

Citește și: 2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, LIVE în AntenaPLAY vineri de la ora 20:30

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 va fi live și exclusiv în AntenaPLAY

La start, se vor afla 302 sportivi, din 58 de ţări, miza fiind una uriaşă. La caiac, vor fi 15 locuri care duc la Jocurile Olimpice, iar la canoe, 12 sportivi vor ajunge la Paris, în 2024.

Cele mai mari nume ale slalomului vor participa la competiția care va fi disponibilă în AntenaPLAY în acest weekend. Mallory Franklin şi Joe Clarke sunt şi ei pe listă, alături de Sideris Tasiadis şi Andrea Herzog. Jessica Fox este numele pe care îl vom auzi atât la caiac, cât şi la canoe.

Citește și: Gala de kickboxing FEA Championship Equinox este sâmbătă de la 18:00, LIVE în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, LIVE în AntenaPLAY vineri de la ora 20:30... De ce i se spune "Mister" lui Ilie Dumitrescu. Puțini știu de unde se trage porecla analistului sportiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x